Produktų kategorijos

Caparol sistemos 

puslapyje
  • Paruoštas dengti silikoninės dervos faktūrinis tinkas, skirtas mineraliniams ir organiniams pagrindams, išorės darbams. Naudojamas kaip viršutinė danga sudėtinėse fasadų šiltinimo sistemose „Capatect”.

  • Paruoštas dengti faktūrinis tinkas, pagamintas pagal kvarco gardelių nanotechnologiją. Skirtas mineraliniams ir organiniams fasadų paviršiams. Naudojamas kaip baigiamoji danga Capatect fasadų šiltinimo sistemose. 

  • Naujos kartos dekoratyvinis silikatinis – silikoninis tinkas, plonasluoksnis, paruoštas dengti. Naudojamas kaip baigiamasis sluoksnis ant  sudėtinių fasadų šiltinimo sistemų Capatect STANDARD  A (MW) ir B (EPS), taip pat ant betono ir paviršių, padengtų mineraliniu, dispersiniu tinku arba glaistu, matiniais dispersinių dažų sluoksniais. Netinka dengti...

  • Spiralinis sraigtas iš poliamido su įmontuotu, galvaniniu būdu cinkuotu plieniniu varžtu. Konstrukciniam „Capatect-WDVS"  šiltinimo sistemos su polistirenu tvirtinimui (izoliacinės medžiagos storis 100-360 mm), kai patikrinus stabilumą, nurodomas būtinumas tvirtinti smeigėmis, kurioms išduotas statybos techninis liudijimas.

  • Sertifikuotos plastikinės smeigės su lėkštele „Caparol" fasadų šiltinimo sistemoms, tinkamos tvirtinti prie visų pagrindų. Smeigę su lėkštele sudaro: 8 mm skersmens polipropileno smeigės korpusas, 60 mm izoliuojamoji lėkštelė, iš anksto įmontuotas plieninis kaištis ir stiklo pluoštu...

  • Capatect Schraubdübel Easy 051 smeigę su lėkštele sudaro: 8 mm skersmens korpusas su  įmontuotu stiklo pluoštu armuotu gaubteliu ir 60 mm lėkštelė. Smeigė montuojama sulig izoliacinės medžiagos paviršiumi. 
    Sulig paviršiumi montuoti termoizoliacines medžiagas, kurių storis ≥ 60 mm.